Forum Overview.com
Kategori: Lagring
Inget ljud på brända skivor
Fråga:
Hej.
Har installerat en Liteon DVD-brännare.
Alla byglar,jumprs osv är rätt inställda.
Problemet är detta.
Det blir inget ljud när jag bränner audio skivor,det spelar ingen roll om jag försöker spela dom i bilen eller i stereon eller någon annan stans.
Skivor som är brända i den tidigare brännaren fungerar i den nya brännren med ljud och allt.
När jag lägger in en bränd skiva som är gjord i den nya brännaren och försöker spela upp den så läggs den upp i winamp.wmp el. dyl. som vanligt alla låtar är med och räknaren visar att tiden går på låtarna men......inget ljud.

Hjälp önskas från alla duktiga medlemmar
Mvh
Falangen
Svaren i kort:
Kanske inte mycket hjälp, men har du testat att byta brännarprogram? Ditt problem verkar annars mycket udda. Tack för svar.
Jo tanken att testa ett annat bränn program ligger ju nära till hands faktiskt.
Som du säger så har jag aldrig varit med om detta tidigare eller knappt hört nån annan som har haft samma problem. Har du inte testat det kan jag rekommendera gratis-programmet CDBurnerXP Pro som är mycket kompetent.
Gå till forumet

del.icio.us:Inget ljud på brända skivor   digg:Inget ljud på brända skivor   spurl:Inget ljud på brända skivor   wists:Inget ljud på brända skivor   simpy:Inget ljud på brända skivor   newsvine:Inget ljud på brända skivor   blinklist:Inget ljud på brända skivor   furl:Inget ljud på brända skivor   reddit:Inget ljud på brända skivor   fark:Inget ljud på brända skivor blogmarks:Inget ljud på brända skivor   Y!:Inget ljud på brända skivor   smarking:Inget ljud på brända skivor

Relaterade länkar:
Nästa om Lagring

Föregående om Lagring