Forum Overview.com
Kategori: Lagring
Promise Ultra 100 TX2
Fråga:
Hejsan nu är det så att jag formaterat och kör med 2 st kontrollerkort
1st HighPoint Rocket 133 2P ATA133
1st Promise Ultra133TX2 2-port ATA133

hade helt fungerade dator förutom att min OS disk dog så fick köpa en ny . och nu när jag installerat så kör jag med 4st 300Gb på varje kort 4st maXtor och 4st Seagate , på Highpoint kortet så fungerar alla diskar superbra men så fort jag kopplar in diskar på Promise kortet så där allt, testat med två andra kort (Promise Ultra 100 samt CDM ATA 133 från clas ohlson) men inga kort fungerar. testade att köra promise kortet i en annan gammal dell dator och då fungerade det. Vad kan felet vara? suttit i snart 2 dagar och försökt få allt att fungera
Svaren i kort:
Testa att flytta runt pci-korten. Ibland gör bioset ett inte helt lysande jobb när det tilldelar i/o-utrymme och då kan korten överlappa varandra. Asuskort är duktiga på detta vet jag, men nu har du ju inte ett sådant. Prova även med att inte ha i ditt krånglande kort vid installationen av XP utan sätt i det efter installationen istället.
Gå till forumet

del.icio.us:Promise Ultra 100 TX2   digg:Promise Ultra 100 TX2   spurl:Promise Ultra 100 TX2   wists:Promise Ultra 100 TX2   simpy:Promise Ultra 100 TX2   newsvine:Promise Ultra 100 TX2   blinklist:Promise Ultra 100 TX2   furl:Promise Ultra 100 TX2   reddit:Promise Ultra 100 TX2   fark:Promise Ultra 100 TX2 blogmarks:Promise Ultra 100 TX2   Y!:Promise Ultra 100 TX2   smarking:Promise Ultra 100 TX2

Relaterade länkar:
Nästa om Lagring

Föregående om Lagring